Betroet Apotek Apotek Online i Danmark
Dansk telefon:
International telefonn:
Dansk telefon:
International telefonn:
Indkøbskurv: DKK 0.00
Hurtig levering Til alle ordrer i EU

Health Online-blog om erektil dysfunktion og behandlinger

Når sexlysten nedsættes, kan der opstå store problemer i et eksisterende parforhold. Derfor er det at få sexlysten tilbage noget, som man bør tage alvorligt. Den person, der er ramt af den nedsatte sexdrift, kommer måske ikke til at mærke, at den er på vej væk.

Der kan naturligvis være en mængder af forskellige grunde til, hvorfor De oplever et potensniveau, der ændrer sig. Det kan for eksempel skyldes stress, præstationsangst, aldersrelaterede problemer samt underliggende sygdomme. 

Når der er tale om mænd generelt, men specielt unge så eksploderer seksualiteten inde i kroppen. Man bliver lynhurtigt opstemt, hvilket til tider er overvældende. Kombineres dette med manglende erfaring og eventuel nervøsitet kan det resultere i for tidlig udløsning.

Der kan være mange årsager til, hvorfor rejsningsproblemer hos mænd opstået i en forskellig alder. Forskningsstudier fortæller, at fallosudfordringer forekomme hos personer, der er stressede, ryger, er overvægtige, med for højt blodtryk. Også fysisk inaktivitet spiller en vigtig rolle, mens diabetes ligeledes har en betydning. 

Der kan være flere årsager til, hvorfor rejsningsproblemer forekommer. Det kan være første tegn på opståen af sygdomme i hjertet eller kredsløbet. Det kan dog også skyldes, at en mands alder nu er blevet fremskreden. Derudover har ens psykologiske velbefindende en betydelig effekt.

Min konto