Betroet Apotek Apotek Online i Danmark
Dansk telefon:
International telefonn:
Dansk telefon:
International telefonn:
Indkøbskurv: DKK 0.00
Hurtig levering Til alle ordrer i EU

Forsendelse og levering

Vi gør alt for, at din pakke kommer frem hurtigst muligt – og derfor har vi valgt, at sende vores ordre ud alle ugens dage. Når vi har modtaget betaling for bestillingen, sender vi pakken til din valgte leveringsadresse indenfor blot 1-3 dage, og du kan derfor forvente at modtage pakken i løbet af et kort stykke tid.

Leveringstid, priser og metoder på vores net-apotek

Hos vores webshop samarbejder vi med diverse leveringsselskaber, der bidrager til den hurtige levering. På baggrund af dette afhænger leveringstiden af hvilket postselskab du vælger. Som hovedregel siger vi, at en standard/almindelig forsendelse tager mellem 7 og 21 dage, fra pakkeposten forlader vores lager, til den ligger på dit dørtrin. Ekspres-forsendelse tilbydes til dem, der ikke har tålmodigheden til at vente på deres spændende varer. Hvis du venter mere end fem til syv dage på postforsendelsen, kan det skyldes et problem med leveringsadressen. Ender du i denne suppedas, bør du kontakte vores rare kundeservice eller det pågældende postselskab, for at finde frem til problemets årsag.

Forsendelsesomkostningerne veksler også en smule blandt leveringsselskaberne. Prisen kan falde eller stige, alt efter hvilken leveringsmetode du vælger, og om du vælger standard- eller ekspreslevering. Såfremt du gerne vil opnå gratis forsendelse, skal du handle for minimum 1.500 DKK. I stedet for at bruge pengene på forsendelsen, kan du således få mere nytte ud af dem, ved at købe en ekstra dosis Viagra eller forsøge dig med det spritnye gelé-medikament, Kamagra. Vores udvalg af potensmedicin er ret omfattende, så du har rig mulighed for at prøve dig frem.

Leveringsmetoderne vi benytter sikre og fortrolige, så du kan sagtens bestille hos os med ro i maven. Hvis du gerne vil holde leveringen diskret og undgå posthuset, kan du få pakken sendt direkte til din adresse eller vælge at få leveret ordren til en pakkeboks, hvis muligheden er der.

Når du handler med os, hjælper vi med at lokalisere din pakkeordre

Når du har gennemført en bestilling på vores onlineapotek, modtager du en e-mail, der bekræfter, at din pakke er blevet sendt af sted. Denne e-mail indeholder et tracking nummer, som aktiveres indenfor 24-48 timer efter e-mailen modtages. Du er derfor nødt til at vente på, at pakkens status kontrolleres, først derefter kan den spores – dette sker som sagt indenfor 1-2 dage. Når du gerne vil spore din apoteks-ordre, skal du gøre det via følgende link; https://www.17track.net/. Det eneste du skal foretage dig er, at indsætte tracking nummeret på hjemmesiden. Denne tracking-hjemmeside er til rådighed, når du vil lokalisere din bestilling og er ingen begrænsning på, hvor mange gange du kan opspore postpakken.

Vi hjælper dig med tolden

Hvis du modtager et brev fra toldkontoret, med information om at der kræves en ekstra toldafgift, bør du anmode om at ignorere det og nægte levering. Pakken vil herefter blive returneret til os. Dernæst skal du kontakte vores kundesupport, så de kan sende en ny pakke af sted til dig hurtigst muligt – dette er selvfølgelig omkostningsfrit og skal ikke koste dig ekstra.

Hvad hvis produktet leveres beskadiget?

Vi tilsigter os, at vores brugere ikke oplever nogle fejl eller mangler, når der shopper hos os. Men skulle uheldet alligevel være ude, og du modtager et produkt, der er beskadiget, skal du kontakte kundesupporten via e-mail. Hvis det er muligt, bedes du vedhæfte et billede eller en video i mailen, der tydeliggøre varens beskadigelse. På betingelse af, at der kan ses tydelige og alvorlige skader på produktet, kan vi sende den samme vare uden ekstra omkostninger.

Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål

Har du nogle spørgsmål til os, vedrørende din levering, faktura eller din ordre generelt, så stil dem endelig. Du kan få fat på vores kundesupport via e-mail eller kontaktformularen på betroetapotek.com. Hvis det drejer sig om din pakke, levering eller faktura, er det en god ide, at vedhæfte ordrenummeret i e-mailen, da det bidrager til en hurtigere tilbagemelding.

Min konto