Betroet Apotek Apotek Online i Danmark
Dansk telefon:
International telefonn:
Dansk telefon:
International telefonn:
Indkøbskurv: DKK 0.00
Gratis levering på bestillinger over 1200 kroner

Læs om hvad impotens betyder og behandling med piller – udvalget er stort!

Hvad er impotens, og derfor kan det forekomme 

Der kan være flere årsager til, hvorfor rejsningsproblemer forekommer. Det kan være første tegn på opståen af sygdomme i hjertet eller kredsløbet. Det kan dog også skyldes, at en mands alder nu er blevet fremskreden. Derudover har ens psykologiske velbefindende en betydelig effekt. Følgelig anbefales det naturligvis, at man får gransket en eventuelt underliggende forklaring hos en læge for sit eget velværes bedste. Bevæggrunden kan det også være forhøjet blodtryk eller kolesteroltal eller, at man er ramt af sukkersyge. Uanset, hvad grunden til, at man er berørt af astysi, findes der en række bud på muligheden for at leve med et godt og normalt libido.

Hvad betyder tilstanden impotent for patienter

Det kan være, at man går og tænker over, hvad betyder impotent. Hos mange mænd i forskellige aldre er impotens, der også kan betegnes som rejsningsproblemer eller erektil dysfunktion, en tilstand med stor indflydelse på det fysiske og psykiske velvære. Når en mand er impotent, er man fanget i en tilstand, hvor et erigeret lem ikke er muligt. Dette er indlysende forbundet med store gener og særligt, hvis man er i et forhold. Derfor er disse husbonder selvsagt på udkik efter en løsning på problemerne.

Det var i 1982, at man for første omgang opdagede at kunne opsvulme mandens pik ved at sprøjte medicin direkte ind i lemmet. Dette skete i London, hvor to læger i separate forsøg lavede eksperimenter. Dette resulterede i udbredelsen af præparatet alprostadil, som ramte de danske hylder for 1. gang i 1994.

Impotens betyder ikke at løbet er kørt

Hvis man lider under impotens, indebærer det ikke, at man skal give op på sit sexliv. Det letteste sted at starte er med piller eller tabletter, der indeholder de aktive ingredienser sildenafil (Viagra, Kamagra), tadalafil (Cialis) eller vardenafil (Levitra). Ingredienserne er populære, og der er masser af produkter på markedet. Man kan sidde i sit komfortable hjem og bestille pillerne, hvorefter leveringen sker direkte til døren. For de fleste mænds vedkommende vil indtag af disse tabletter, hvor man følger indlægsbladet, være tilstrækkeligt til, at man kan have et ordinært seksualliv. Dette beror på, at produkterne tilhører PDE5-hæmmere, hvor videnskabelige studier har påpeget en effektivitet i op mod 70 % af tilfældende. Ved brug af disse genstande skal de konsumeres omkring en time før, samlejet skal til at hænde.

Det er dog vigtigt at nævne, at pillerne i sig selv ikke skaber rejsningen, da de ikke er et elskovsmiddel, men ikkun et middel mod impotens. I stedet er det nemmere pludselig at få stift lem, når der finder seksuel stimulering sted. Stimulationen er altså stadig påkrævet. Der kan desuden være bivirkninger ved benyttelse så husk at læse indlægssedlen.

En behandling af impotens er blevet lettere

Når det kommer til behandling af impotens i dag, så kan de fleste tilfælde behandles enten ved hjælp af piller, injektionspræparater eller et forholdsvis lille medicinsk indgreb. Dette kræver et besøg hos lægen, og imedens kan der være mennesker, der leder efter et alternativ. Alternativet kan være at forsøge at træne sig selv ved diverse øvelser. Ved en hurtig internetsøgning vil man let finde frem til et væld af færdighedsøvelser, som man kan give sig i kast med. Slutteligt er det udslagsgivende, at man spiser sundt, motionerer jævnligt og skaffer sig af med farlige vaner såsom rygning og at drikke alkohol. En behandling med trykbølger kan også forbedre symptomer.

Generelt virker pillerne til afhjælpning af erektil dysfunktion på følgende måder. Først og fremmest kan de indvirke ved, at rejsningen består hurtigere ved seksuel stimulering. Desforsuden kan produkterne betydning for, at rejsningen kan fastholdes i længere tid. En tredje måde er, at stivheden forbedres.

Det er signifikant at omtale, at man opfordres til at tage højde for potentielle bivirkninger ved blodtryksmedicin, diabetes 2 og lignende. Forhør dig gerne med en mediciner, inden du indtager piller mod impotens, hvis du får medikamenter til at regulere blodtrykket.

Populariteten af impotens piller er stigende

I handlen forefindes der masser af produkter, som kan benyttes til behandling af impotens. Desforså er der heller ikke noget at sige til, at impotens piller er eftertragtede. Eftersom der nu er et stort udvalg af alsidige produkter tilgængelig på produktionsmarkedet, anbefales du at sætte dig ind i fordele og ulemper ved at undersøge, hvad der passer bedst til din situation.

Min konto