Betroet Apotek Apotek Online i Danmark
Dansk telefon:
International telefonn:
Dansk telefon:
International telefonn:
Indkøbskurv: $ 0.00
Produkter
Gratis levering på bestillinger over 1200 kroner

Persondatapolitik

Vi udviser respekt for dit ønske om anonymisering af dine personoplysninger, som du afgiver her på websiden. Vi ved, at der er et stort behov for en formålstjenlig beskyttelse og acceptabel anvendelse af personlig information. Ved benyttelse af betroetapotek.com er du indforstået med håndteringen af dine fortrolig data. Hvis du ikke kan godtage datapolitikken, beder vi dig om ikke at betjene dette website.

Generelt

Nedenstående beskriver vores persondatapolitik og hvordan betroetapotek.com gemmer og anvender dine personoplysninger. Datapolitikken indeholder de personlige informationer, du udleverer til os, eller som vi hverver via vores website (betroetapotek.com).

Personoplysninger betegner de oplysninger, der kan anvendes til identifikation af en person, heri indbefattet, men ikke udelukkende afgrænset til, fornavn, efternavn, køn, alder, din private adresse, emailadresse eller andre kontaktinformationer.

Hvilke personoplysninger indsamles af betroetapotek.com og hvad ligger til grund for dette?

Når du benytter vores webside, så hverver vi automatisk datainformationer da om dig og din benyttelse af siden. Dette omfatter for eksempel hvilken type internetbrowser du anvender, søgeudtryk du benytter dig af, din internetprotokol, heri indbefattet placeringen af dit netværk og oplysninger om PC'en, der benyttes.

Denne dataindsamling, hjælper os med at optimere den generelle brugeroplevelse og funktionerne på webstedet, såvel som at foretage målbevidst marketing, herunder genindretning af annoncer på Google. Behandlingen af oplysningerne er en nødvendigt, så vi kan fortsætte med, at optimere websiden, plus fremvise dig aktuelle tilbud/kampagner.

Retsgrundlaget for databehandlingen er EU persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Når du indkøber produkter på vores webshop eller konversere med os (via kundesupporten), hverver vi de informationer, som du selv udveksler, dette omfatter eksempelvis dit navn, din adresse, email-adresse, telefon nummer, betalingsmetode, information om hvad for nogle produkter du handler og evt. returnerer, leveringsmetoder, såvel som oplysninger om IP-adressen købet blev foretaget fra.

Dette er en betingelse, da det sikrer, at vi leverer præcist de varer du har bestilt. Ydermere gør vi det for at opfylde aftalen med dig, om at kunne forvalte dine rettigheder til at lave en returnering eller reklamation. Vi følger blot retskravet, der forlanger, at vi gemmer info om dine indkøb hos os, til vores regnskabsføring. Vi indhenter information om din IP-adresse, for at forhindre falskhed og bedrageri.

Retsgrundlaget for databehandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, styk 1, litra b, c og f.

Du oplyser forskellige info, når du opretter en brugerprofil, profilkunde, klubkunde eller premiumkunde, fx informationer vedrørende navn, hjemmeadresse, fødselsdag, mailadresse, mobilnummer, antal voksne/børn i husstanden, seksuel orientering, interesser m.f. Med undtagelse af navn, adresse, mailadresse, køn og alder, kan du selv kontrollere oplysninger du vil dele med os.

Udover dette hverver vi også informationer, når du laver redigerer dit medlemskab, fx hvis du ændrer hvordan du anvender kundeklubbens fordele eller er deltagende i konkurrencer.

Vi indsamler kun de nødvendige personoplysninger, med det formål at kunne behandle dit medlemskab og give dig de fordelagtige tilbud, der er relateret din den profil du har valgt. Dataen bruges også, så vi automatisk kan sende dig nyhedsbreve til din email og lave målbevidst marketing.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, styk 1, litra b og f. I forbindelse med tilmeldingen vil du blive bedt om at give en separat samtykkeerklæring til digital markedsføring.

Hvem modtager dine personoplysninger?

Informationer om navn, adresse, email-adresse, mobilnummer, ordrenummer og dine specifikke ønsker om levering, gives videre til PostNord, DAO, GLS eller en anden transportvirksomhed, der udøver fragten af dine bestilte varer til dig. Hvis du køber varer der ikke er lagerført, videregives ovennævnte oplysninger til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som så vil udøve fragten.

Informationerne du afgiver kan overdrages til ydre samarbejdsparter, der vil foretage behandlingen på vegne af os. Eksterne samarbejdsparter anvendes til eksempel teknisk drift, optimering af betroetapotek.com, nyhedsmail og målbevidst marketing, heriblandt genindretning af annoncer. Databehandlerne må ikke benytte din data til andet end at opfylde deres aftale med os. Vi har indgået skriftlige aftaler om dataoverførsel med alle databehandlerne, der arbejder med personoplysninger på vegne af os.

For at kunne optimere vores internetside, fører vi statistik over din brug af vore website ved hjælp databehandlerne, Google Analytics. De nødvendige garantier for overførsel af data til Google sikres gennem deres certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Dine rettigheder

For at skabe åbenhed omkring hvordan vi, som dataansvarlige, håndterer dine data, skal vi meddele dig om dine rettigheder.

Du har altid ret til at anmode om informering om, de data vi har bogført om dig, formålet med disse og hvor oplysningerne stammer fra.

Du er berettiget til, at få en kopi af de personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du gerne vil have tilsendt en kopi, kræves det, at du sender en anmodning til SUPPORT- support@betroetapotek.com.

Du er berettiget til, at få en uddybende begrundelse, hvis du opdager usande informationer om dig selv. Forudsat du opdager en fejl de personlige oplysninger, vi har registreret, tilskynder vi, at du sender os en skriftligt henvendelse, så vi kan justere dem.

Du kan selv rette oplysninger, som vi har indsamlet, da du oprettede din kundeprofil, klubkunde eller premiumkunde via din brugerprofil.

I særlige tilfælde har du retten til, at vi sletter alle eller visse persondata, eksempelvis hvis du ophæver dit samtykke, så vi ikke længere har et retsgrundlag for at forsætte datahåndteringen. Vi er ikke nødsaget til at afskaffe persondata, hvis databehandlingen fortsat er en nødvendighed for overholdelse af retslige forpligtelser.

Du har til alle tider retten til at indskrænke lagringen af dine persondata. Dette kan du i teorien gøre ved at fjerne din profil på betroetapotek.com.

Du alle dage ret til, at gøre en indvending mod vores databehandling af dine oplysninger, i relation til direkte marketing.

Du har desuden altid ret til, at gøre en indvending mod vores håndtering af dine personoplysninger, hvis grunden til dette vedrører en personlige situation.

Retten til at annullere din samtykkeerklæring har du altid. Samtykket har du givet os til behandling af personoplysninger, heriblandt den profilering, der laves af dig som kundeklubsmedlem. For at annullere samtykket, kan du logge ind på webstedet og slette din brugerprofil. Eller kontakte vores kundesupport.

Sletning af persondata

De oplysninger der indsamles om dig, når du bruger websitet, slettes allersenest, når du ikke har anvendt websitet i 3 år.

De dataoplysninger der indsamles når du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil blive slettet, når du samtykke til at modtage nyhedsmail tilbagetrækkes. Fjerner du samtykket som klubmedlem, er dette også en opsigelse af klubmedlemskabet.

Den dataindsamling der sker, når du gennemfører et køb på vores webapotek, vil som hovedprincip slettes 3 år efter udløbet af det kalenderår, du foretog din sidste bestilling. Vi kan dog gemme oplysningerne i en forlænget periode, hvis vi har en retmæssig årsag til dette, f-eks. ved fastlagte retskrav, der skal forsvares eller gøres gældende, eller hvis lagringen er påkrævet, for at opfylde lovkrav.

For at opfylde bogføringslovens krav, lagres regnskabsmateriale i 5 år indtil udgangen af et regnskabsår.

De dataoplysninger som vi indsamler i forlængelse med din oprettelse og beskyttelse af din brugerprofil, klubkunde eller premiumkunde , vil automatisk blive slettet hvis: a) du ikke har logget ind på din brugerkonto i 3 år, b) hvis du deaktiverer dit medlemskab hos os og ikke genaktiverer det i løbet af 3 kalenderår, eller c) hvis du framelder (annullerer) dit medlemskab hos os.

Sikkerhed

For at sikre at personoplysningerne ikke ulovligt tilintetgøres, henstår, ændres, forringes, samt at uvedkommende ikke får kendskab til eller misbruger dataene, har vi fuldført de hensigtsmæssige tekniske sikkerhedsforanstaltninger.

Det er udelukkende vores medarbejdere, der ubetvivlelig har behov for at opnå acces til dine personoplysninger, da det er nødvendigt for udførelsen af deres arbejde, der har adgang til dem.